TGE Production

ВАШАТА ИДЕЈА доаѓа во реалност

Добредојдовте во нашата компанија за видео и аудио продукција!

waves

Ние сме тим од креативни и страсни професионалци кои се специјализирани да ги оживеат вашите идеи. Нашата цел е да испорачаме висококвалитетни видео и аудио продукции кои ги надминуваат вашите очекувања и ви помагаат да ги постигнете вашите цели.

РАКАЖУВАЊЕ

Во нашата продукциска компанија ја разбираме моќта на раскажувањето приказни и влијанието што може да го има врз вашиот бренд, бизнис или проект.

НАГРАДА

Се гордееме со нашата способност да испорачаме персонализирана услуга за секој од нашите клиенти.

NO MORE, ZERO DAYS!

Гледајте дел од нашите содржини на нашите платформи.

Нашите услуги

Она што го обезбедуваме

First Class

Фото и видео понуда

Семејна прослава --> 150€ - 200€

Музички видеа --> 100 € - 175 €

Промотивни видеа --> 100 €€

Професионална фотосесија --> 95 €

Second Training

Филмска продукција

Пишување сценарија, снимање, режија, монтажа, оценување на бои, ВАШАТА ИДЕЈА НА ГОЛЕМИОТ ЕКРАН!

Third Class

Дизајн и брендирање

Пазарен материјал 25 - 200 €

Дизајн на лого 150 €

Дизајн на бренд 500 €

Fourth Training

Music Distribution

Music Distribution to all major streaming platforms, registration for yt content id and opening official artist channel.

Enter in the BIGGEST GIVEAWAY!!!

waves
giveaway